Sommerfuglpositionen

Mange af os danskere bruger meget af vores tid på at sidde. Mange af os har kontorjobs, og det er ikke ualmindeligt at føle smerte eller stivhed i nederste del af ryggen efter en lang uge i kontorstolen.

Dette ubehag, der kan mærkes i underkroppen, kan skyldes, at arvævet i kroppen er presset.

Men du behøver ikke nødvendigvis at bære disse plager over længere tid. Der er mange metoder, du kan forsøge at lette smerten med, og vi viser dig, hvad der vil være en meget effektiv måde at prøve.

Metoden er at sidde ned på rumpen, mens du strækker benene foran dig. Desuden placerer du dine ben, så dine såler møder hinanden.

Træk derefter dine ben ind mod dig selv, så du sidder som vist på billedet ovenfor. Nu skubber dine lår ned til gulvet.
Hold trykket i ca. 30 sekunder og slip igen. Men husk, at hver gang du udfører øvelsen, så prøv at holde trykket i længere perioder.
Målet er at holde stillingen i fem minutter.

Øvelsen er nok kendt for mange kvinder. Øvelsen kaldes sommerfuglspositionen, og bruges ofte til gravide kvinder.

Hvis du lider af alvorlige rygproblemer, skal du søge professionel hjælp, men det skader ikke at prøve denne metode, som millioner af mennesker har haft glæde af!

Kæmpe BANKO

KHIF-Hallen

25. nov. 2018

Køb juletræ hos KHIF.