Siddecykel ("Sofa-cykel")

Spirit CR800 er en siddecykel i høj kvalitet, med et tungt svinghjul på hele 13,5kg samt et bredt udvalg af programmer og funktioner med op til 40 niveauer af modstand.

Cyklen er lavet med indbygget generator, hvilket vil sige, at strømmen bliver produceret når der cykles. Det er derfor ikke nødvendigt at koble den til strøm.

Den store LED skærm viser alle nødvendige informationer under din træning, som tid, hastighed, kalorier, puls m.m. Skærmen er nem at betjene fra siddende position.

Spirit CR800 er meget komfortabel med de bløde skumpuder i sædet og i ryggen. Det er nemt og intuitivt at justere sædet fra den siddende position, med de gule håndtag, som er placeret foran sædet. Der kan skiftes mellem 12 positioner.

Sædet er ikke det eneste, som er gjort ekstra komfortabelt. Også pedalerne er polstret, for at give en mere behagelig oplevelse og for at undgå at give ømme og trætte fødder. Samtidig er pedalerne lavet med en 2 graders indadvendt hældning, som får dig til at sidde mere ergonomisk korrekt på cyklen under din træning.

Siddecyklens store udvalg af programmer gør det muligt at udfordre en bred målgruppe af motionister, og gør den derfor ideel til brug i fitnessrum og lignende. Programmerne består bl.a. af fat burn, cardio, hill, strength og interval.

"Cooling Fan" er installeret oven over LED skærmen, som giver dig mulighed for at få blæst kold luft ud, så du kan holde længere i din træning.

Se evt. video:

Kæmpe BANKO

KHIF-Hallen

24. nov. 2019

Køb juletræ hos KHIF.

Lørdage og søndage
i december måned

Hasselager: v/Hallen
Kolt: v/SuperBrugsen

Det STORE juletræ tændes
på Torvet v/SuperBrugsen

Søn. 01. dec. 2019 ca. kl. 11:30