Sommerpilates

Pilates er for både mænd og kvinder. På pilatesholdet træner vi hele kroppen på en blid og alligevel intensiv måde, så alle kan være med.
Vi arbejder bl.a. med core, bækkenbund, vejrtrækning, koordination og elastikker.
I pilates er det typisk de små muskler i kroppen, der arbejdes med, og man bliver overrasket over, hvor hård den blide træning er.
Pilatestræning er ofte lig med god bevægelighed og velvære i kroppen, og giver en god base for andre træningsformer. Desuden er pilates god genoptræning efter skader.

Start 4. april kl. 19-20 frem til 13. juni, kr. 250.
Instruktør: Line K. Nielsen

Gymnastik sponsorer