Friske kræfter søges!

Søger person med initiativ til nye aktiviteteter i klubben:
KHIF Tennis har fine fysiske rammer og en fornuftig økonomi, men vi kunne godt bruge et nyt bestyrelsesmedlem, som har lyst til at sætte mere gang i aktiviteter i klubben. Hvis du kunne tænke dig at bidrage, må du meget gerne kontakte Ove Hansen (formand) på 6067 5846 eller en andet medlem af bestyrelsen, og høre nærmere. Medlemmer af bestyrelsen får dækket kontingentet (el. 900 kr. rabat på familiekontingent).

Juniortræner søges:
KHIF Tennis vil gerne tilbyde børn i området tennistræning en gang om ugen i sæsonen. Vi søger derfor en person der ønsker at gøre det sjovt og spændende for børn at gå til tennis (tennis-tekniske evner er sekundært). Sæsonen er fra primo april - primo september (eksl. sommerferie). Du kan selv vælge ugedag og tidspunkt. Vi kan tilbyde en moderat aflønning. Henvendelse til Jesper Schneider (tlf. 2029 2781).

Facebook: Tennis

Ny tilbygning