Nye nøgler, drivein, træning og tilmelding til klubmesterskab

Nøgleombytning:
Vi har i dag skiftet låsene til banerne og klubhuset. Hvis I ikke allerede har fået en ny nøgle kan I ombytte jeres nøgle hos mig (Svanlevvej 97, mit tlf.72201861 (evt. Malene 60953336)).

Start på drivein:
Drivein tennis starter på tirsdag (13/4) kl. 18 - Man møder bare op, så spilles med skiftende makkere. Alle er velkomne

Start på træning:
Træning for børn starter på onsdag (14/4) kl. 17-18.30.
Træning for voksne (både begyndere og mere øvede) starter også på onsdag (14/4) kl. 18.30-20

Klubmesterskab:
Der er hængt tilmeldingslister op i klubhuset. Man kan tilmelde sig enten ved at skrive sig på listen i klubhuset eller ved at sende en mail til post@xlgrafik.dk. Sidste frist for tilmelding er 1. maj.

Kontingentindbetaling:
Hvis I ikke allerede har gjort det, vil vi bede jer indbetale kontingent for den nye sæson. Kontingentsatserne og kontonr kan ses her:

"SuperBrugsen Kolt Park"

"SuperBrugsen Kolt Park"