Marianne Dahl Jensen er Årets Idrætsudøver KHIF 2018

Marianne Dahl Jensen er Årets Idrætsudøver i KHIF 2018

Du har været medlem af gymnastik KHIF i mange år, har ikke lige styr på hvor mange år, men det har du helt sikkert selv Marianne.

Mens jeg har været instruktør har du været en del af fællesskabet i KHIF og ja fællesskabet Marianne det nemlig det du er en stor del af, du er altid smilende glad og positiv og kommer med en sød lille bemærkning til træning.

Det er det der giver fællesskab og glæde ved at have lige præcis sådan nogen som dig på ens hold.
Du melder kun fra hvis hånden er brækket eller arbejdet kalder, ellers er du altid en fast medlem på holdet.

Derfor har gymnastik indstillet dig til denne her årets idrætsudøver pris - håber du vil nyde, at den kommer til at står hjemme hos dig. For du er netop  med til at gøre en forskel i KHIF.


Liste over tidl. modtager

 

Tom Samsøe Hansen er Årets leder KHIF 2018.

Tom Samsøe Hansen er Årets Leder i KHIF 2018

Toms arbejde som formand for fodboldafdelingen gennem de sidste 7 år, har været helt og aldeles uvurderligt. 

Tom har taget klubben op på et nyt niveau, især på sponsorfronten.
Aftalen med SuperBrugsen er et godt eksempel på det, som hvert år bringer et stort beløb ind i afdelingen. 

Derudover var han også primus motor på SuperBrugsen Cup og salget af fyrværkeri. 

Sidst, men ikke mindst, så har hans arbejde for at få en kunstgræsbane til klubben, også båret frugt. Og ikke nok med, at klubben har lovet en fuld finansiering af banen, så er der også blev øremærket penge til andre nødvendige ting her i byen. 

Så for mig  (Frederik Bonnez, fodbold) er det et oplagt valg, og jeg kan ikke mindes nogen har fortjent denne pokal mere, end Tom Samsøe har netop i år. 

Derfor har fodbold indstillet dig til denne her årets idrætsudøver pris - håber du vil nyde, at den kommer til at står hjemme hos dig. For du er netop  med til at gøre en forskel i KHIF.

Liste over tidl. modtager

Jane Gamst er Årets Leder i KHIF 2017

Jane Gamst er Årets Leder i KHIF 2017

Jane har gennem de sidste seks år været en meget aktiv træner i KHIF Gymnastik.

I øjeblikket har hun holdene Cirkeltræning og Yoga, som fylder gymnastiksalen til bristepunktet med unge og voksne, som vil træne med Jane.

Hun møder altid op med masser af positiv energi, smittende humør og engagement. Ikke kun gymnasterne har glæde af Janes glade væsen; også bestyrelsen og de øvrige instruktører mærker engagementet og opbakningen, for Jane byder altid ind med hjælp, positive tilbagemeldinger og gode løsninger til udfordringerne, vi møder.

Hun fortjener derfor at blive anerkendt som Årets Leder 2017"

Liste over tidl. modtager 

Karsten Jenen & Lars M Andersen er Årets Idrætsudøver i KHIF 2017

Karsten Jensen & Lars M Andersen er Årets Idrætsudøver i KHIF 2017

Karsten og Lars træner fitness begge to på meget faste tidspunkter uge efter uge efter uge. 2-3 gange hver uge er de at finde i fitnesscentret. Udover at de selv træner er de altid meget hjælpsomme i fitnesscentret, hvis en anden udøver skulle have problemer eller spørgsmål til en maskine.

I forbindelse med at Fitness afdelingen indførte Kontrol i fitnesscentret sagde både Karsten og Lars ja til at hjælpe bestyrelsen. Så Karsten og Lars kan ses i fitnesscentret træne iført deres turkis T-shirts med OPSYN påtrykt på bagsiden.

Karsten og Lars er vores mest trofaste udøver i fitnesscentret samtidig med er de begge en kæmpe stor hjælp for bestyrelsen. At vi, som bestyrelse har sådan et par ekstra hjælpende hænder det vil vi meget gerne belønne i form af årets idrætsudøver. 

Liste over tidl. modtager 

Mikkel Madsen er Årets Idrætsudøver i KHIF 2016

Mikkel Madsen er Årets Idrætsudøver i KHIF 2016

Som holdspiller kan Mikkel fremstå meget diskret og tavs. Hans indflydelse på boldspillet og på de mennesker der er omkring ham er dog mere markant end hvad han giver udtryk for.

Som træner har jeg i overståede sæson lagt rigtig meget vægt på at man støtter hinanden på banen, i alle spillets facetter. Det er i lige netop dette aspekt at Mikkels kompetencer kommer til udtryk. Mikkel har fra første øjeblik af sæsonen været en af de mest hjælpsomme spillere på holdet.

Dette har betydet at de minutter Mikkel ikke har været på banen (de få minutter det nu drejer sig om) har medvirket i et dyk af holdets præstation, han leder med eksempel. Det er utroligt at en mand der har brændt så mange oplagte chancer bliver topscorer, men det vidner nok mest af alt om hans fantastiske målnæse.

Mikkel har i mange sæsoner haft ry for at få mange gule/røde kort, men i netop overståede sæson pådrog han sig ikke et eneste. Han er gået fra at være en habil spiller at have med på hold, til at være en af nøgleingredienserne i det offensive spil.

Jeg havde en frygt for om jeg kunne give Mikkel en så offensiv rolle og om hvorvidt han så stadig ville passe de defensive pligter, men når jeg kigger tilbage på sæsonen kan jeg ikke erindre at han på noget tidspunkt mistede disciplinen.

Derudover ser man ham aldrig gøre tingene halvt til træning, han kæmper altid med blod sved og tårer.

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Ole Stampe Jensen er Årets Leder i KHIF 2016.

Ole Stampe Jensen er Årets Leder i KHIF 2016.

Ole er med i bestyrelsen i tennis, er kasserer til ug, der ud over, gøre han et kæmpe stort arbejde for, at vedligeholde vores 3 dejlige tennisbaner så de fremstår pæne og velholdte en pryd for klubben.

Han er med til, at træne både børn og senior, og er rigtig god til, at lære fra sig en fornøjelse, at blive trænet af ham, og så ikke mindst, det at, han komme op i klubben næsten hver dag er guld værd så bliver der holdt øje med, om alting er som det skal være, vi har jo haft problemer hærværk og chikaner, så er det betryggende, at der er en som holder øje med klubben, nu tør jeg ikke nævne flere ting, der kunne jo være en som fik den tanke hvad fanden laver resten af klubben.

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Mikkel Buhl er Årets Idrætsudøver i KHIF 2015

Mikkel Buhl er Årets Idrætsudøver i KHIF 2015.

• Mikkel har været alvorligt skadet i lang tid, og dermed været væk fra fodboldbanen i over et år. Derfor har det været meget positivt, at Mikkel nu kan spille fodbold igen.

Han har trænet sig godt op, og hans tilbagekomst til holdet betød meget for både ham selv og holdet. Han er en vigtig spiller i det defensive, går altid forrest når der skal kæmpes, og har altid et godt humør.

Vi mener at Mikkel Buhl fortjener hæderen som Årets idrætsudøver på baggrund af hans lange hårde kamp for at komme tilbage på fodboldbanen med kammeraterne igen.

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Frank Nielsen er Årets Leder i KHIF 2015.

Frank Nielsen er Årets Leder i KHIF 2015.

• Frank er primus motor omkring vores U19 drengehold. Han er utroligt aktiv, og sørger for alt det praktiske omkring holdet. Han har blandt andet stået for arrangement af træningslejr og mange af de opgaver spillerne har udført for sponsorer.

Han er desuden medlem af seniorudvalget og er som sådan med i ledelsen af alt der hedder 11 mands fodbold i KHIF.
Frank kan man altid regne med når der skal arrangeres noget, om det så er fest eller praktiske arrangementer, så er han forrest i rækken.
Derfor vil man ikke kunne finde nogen der mere fortjent vil være berettiget til hæderen som årets leder i KHIF.

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Josephine Barløse er Årets Idrætsudøver i KHIF 2014

Josephine Barløse er Årets Idrætsudøver i KHIF 2014.

Josephine Barløse har på trods af hun kun er 21 år igennem en årrække været synonym med pige/kvinde fodbold i Kolt/Hasselager.

Hun er en spiller som modstanderne altid frygter og har ikke tal på hvor mange gange en træner fra en modstander efter en kamp har sagt at ”hende den lyshåret du har inde på midten, hun er godt nok dygtig”

Hun er en person som altid går forrest ved at være et super godt eksempel for resten af holdet at kopier.

På banen er hun en enorm vigtig spiller og en sand fornøjelse at iagttage. Hun er ikke en af de hurtigste spillere på holdet, hun score sjældent mål og det høre til sjældenhederne at hun dribler forbi en modstander. Men hun er en enorm intelligent spiller som læser spillet bedre end de fleste og så laver hun helt uhørt få fejl i løbet af en kamp. Hendes betydning for holdet ses med alt tydelighed når hun en sjælden gang ikke er med.

Uden for banen er Josephine det sociale omdrejnings punkt som altid sørge for tage sig af nye spillere og få dem til at føle sig godt tilpas.

Josephine har en helt unik glad og åben personlighed som smitter af på omgivelserne, som ringe i vandet hvor end hun befinder sig.

Når der skal laves sociale arrangementer er hun altid den første der melder sig til at hjælpe med planlægning, køre til Tyskland for at handle eller hvad der er nu er brug for.

Josephine skal til sommer til at læse enten i Odense eller Aalborg i et par år så at tildele hende prisen som årets idrætsudøver vil være en flot afsked og forhåbentlig på gensyn til en af de helt store klubpersonligheder i løbet de sidste mange år. Jeg kender i hvert fald ikke andre der vil have fortjent det mere.

Hans-Martin Lauesen, Træner Seniordamer

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Lars Viberg er Årets Leder i KHIF 2014

Lars Viberg er Årets Leder i KHIF 2014

Lars er måske "usynlig" men er der altid og altid villig til at hjælpe hvis der er behov for dette.

Han er træner/hjælpetræner m.m. (hvis der er hold der er i nød både for børne- og ungdomshold, indendørs el. udendørs), tøjvasker, rengøring af omklædningsrum/Fitness lokale, kridtmand i Hasselager, græsklipper, juletræssælger, kioskpasser, medhjælper i KHIF-Hallen og hvad ved jeg.

Han er klubmand med stort K, og han fortjener om nogen hæderen som Årets Leder i hele KHIF.

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Forrige Næste

KHIF Kunstgræs project 

Facebook: KHIF


 Ny tilbygning
Fitness-lokale

 

Mange billeder