KHIF-Hovedforening har besluttet at fra 2022 ikke mere at uddele pokal til årets sportsudøver og årets leder.
Ønskes pokal uddelt, er det op til den enkelte afdeling

Lasse Kjær er Årets Idrætsudøver i KHIF 2021

Lasse kjær er Årets leder KHIF 2021.

Lasse er anfører på KHIFs førstehold for herrer, og er et naturligt samlingspunkt på holdet, og i hele seniortruppen.

Lasse har spillet fodbold i KHIF fra han var helt lille, og har altid repræsenteret klubben på bedste vis.
Lasse går altid forrest på banen, og er også ofte primus motor bag sociale arrangementer.

Desuden er han med i seniorudvalget og hjælper til med materialer, så han tager også ansvar for at tingene overordnet fungerer. Lasse har også i en årrække fungeret som ungdomstræner i KHIF.

Derudover kan det nævnes at Lasse er decikeret AGF fan.

Liste over tidl. modtager (pdf)

Heidie Foersom & Mads Samsøe Justesen er Årets leder KHIF 2021.

Søren Quist Rasmussen: Æresmedlem i KHIF 2021

Søren Quist Rasmusasen: Æresmedlem i KHIF 2021.

Vi har i klubben et tidligere bestyrelsesmedlem som gennem mange år har arbejdet utrætteligt for foreningen.

Han har taget mange kampe med myndighederne og nok også nogle internt i foreningen.
Han har altid arbejdet i foreningens interesse og for at fremme faciliteterne i foreningen. Han har altid været fremsynet og sagt, at stilstand er tilbagegang. Vi skal frem over stepperne.

Han har været primus motor bag vores klubhus. Han var måske den eneste der så mulighederne for klubben i den gamle spejderhytte. Nu må vi andre så se om vi kan videreudvikle det og blive en fælles platform for et klubliv i foreningen.

Det seneste og vel nok det største projekt var først etablering af en fitnessafdeling og dernæst opførelsen af det fine nye fitnesscenter her inde ved siden af.

Uden jeg ved det, så var en af indgangsnøglerne overfor kommunen, at vi også manglede omklædningsfaciliteter til fodbold og så slog vi 2 fluer med et smæk og fik fitnessbygningen delvis med i hatten. Jeg tror der blev en fornuftig fordeling af byggeudgifterne.
Sidst men ikke mindst vil KHIF sige dig tusind tak for indsatsen med dine 18 år som hovedformand. I perioder var du vel nærmest en enmandshær.

Det er derfor med stor glæde, at jeg på vegne Kolt-Hasselager IF hermed udnævner dig til foreningens 2. æresmedlem.

Liste over tidl. modtager (pdf)

Kurt Nielsen: Æresmedlem i KHIF 2020

Kurt Nielsen: Æresmedlem i KHIF 2020.

Vores æresmedlem er en vaskeægte ildsjæl, han er et yderst velkendt ansigt i klubben, og altid klar på at give en hjælpende hånd. Han går altid 100 % ind i det han laver.

I fitness ved jeg de at de er glade for hans store hjælpsomhed, han står blandt andet for briksystem og hjemmeside. Han er altid positiv og aldrig bleg for at hjælpe til, senest er han også blevet instruktør i fitness - kampfordeler i KHIF-Fodbold - med i juletræssælger-udvalget.

Han har altid været en stor klubmand og fortjener om nogen at blive hædret som æresmedlem i KHIF.

Tenna Larsen er Årets leder KHIF 2020.

Tenna S. Larsen er Årets leder KHIF 2020.

Årets leder er en stor del af håndboldklubben, ikke kun i forældrerollen men også som bestyrelsesmedlem.

Hun er en bærende del af det arbejde som bliver udført i klubben.

Hun ved rigtig meget om alting. Håndboldklubben er nået rigtig langt med hende ved roret, og når hun forlader bestyrelsen, vil der uden tvivl opstå et kæmpe tomrum.
Liste over tidl. modtager (pdf)

Naia Sjøner Frederiksen er Årets Idrætsudøver i KHIF 2020

Naia Sjøner Frederiksen er Årets Idrætsudøver i KHIF 2020.

Årets sportsudøver, er en spiller der har udviklet sig rigtig meget den sidste tid.

Hun har været hjælpetræner på de yngre hold i snart 3 år, hvor hun tager ansvar.
Og som spiller har hun udviklet hendes spil, og vokset med opgaven i målet.
Liste over tidl. modtager (pdf)

Casper Manø er Årets Idrætsudøver i KHIF 2019

Casper Manø er Årets Idrætsudøver i KHIF 2019

I KHIF vil vi også gerne præsentere årets idrætsudøver: Casper Manø fra KHIF fodbold - en inkarneret klubmand, der altid har slået sine folder i KHIF, og det håber vi i den grad, at han vil fortsætte med.

Casper giver sig altid 100% for klubben både sportsligt og socialt, og er en stærk kulturbærer i form af sin rolle som anfører på klubbens fodboldflagskib i serie 2.

Uden for kridtstregerne står han glædeligt til rådighed, når der er brug for det. Han er formand for seniorholdets festudvalg, stiller gerne op når der skal sælges juletræer, ligesom han har haft en stor rolle i at forbedre forholdene i vores klublokale.


Liste over tidl. modtager (pdf)

Heidie Foersom er Årets leder KHIF 2019.

Heidie Foersom er Årets Leder i KHIF 2019

KHIF har fornøjelsen af at kunne præsentere Heidie Foersom fra KHIF Badminton som årets leder.

Heidie er initiativtager til oprettelsen af Flexifjer – vores ”drop in” badmintonhold for voksne, som med stor succes kører på andet år nu. Hun er selv ivrig deltager hver onsdag, hvor hun sikrer, at både nye og gamle spillere føler sig velkomne og bliver udfordret uanset niveau.

Heidie har også været medvirkende til, at vi nu igen har børnehold i KHIF badminton, hvor hun hver tirsdag træner ungdomsspillere fra 7-10 år og dygtigt formår at motivere sine spillere trods forskellige udgangspunkter.

Badmintonbestyrelsen nyder også godt af Heidies foretagsomhed og smittende humør.
Vi vil gerne takke Heidie for den store indsats, hun lægger i klubben, og vi håber på, at vi får glæde af hendes initiativer i KHIF lang tid fremover.Liste over tidl. modtager (pdf)

Marianne Dahl Jensen er Årets Idrætsudøver KHIF 2018

Marianne Dahl Jensen er Årets Idrætsudøver i KHIF 2018

Du har været medlem af gymnastik KHIF i mange år, har ikke lige styr på hvor mange år, men det har du helt sikkert selv Marianne.

Mens jeg har været instruktør har du været en del af fællesskabet i KHIF og ja fællesskabet Marianne det nemlig det du er en stor del af, du er altid smilende glad og positiv og kommer med en sød lille bemærkning til træning.

Det er det der giver fællesskab og glæde ved at have lige præcis sådan nogen som dig på ens hold.
Du melder kun fra hvis hånden er brækket eller arbejdet kalder, ellers er du altid en fast medlem på holdet.

Derfor har gymnastik indstillet dig til denne her årets idrætsudøver pris - håber du vil nyde, at den kommer til at står hjemme hos dig. For du er netop  med til at gøre en forskel i KHIF.


Liste over tidl. modtager

 

Tom Samsøe Hansen er Årets leder KHIF 2018.

Tom Samsøe Hansen er Årets Leder i KHIF 2018

Toms arbejde som formand for fodboldafdelingen gennem de sidste 7 år, har været helt og aldeles uvurderligt. 

Tom har taget klubben op på et nyt niveau, især på sponsorfronten.
Aftalen med SuperBrugsen er et godt eksempel på det, som hvert år bringer et stort beløb ind i afdelingen. 

Derudover var han også primus motor på SuperBrugsen Cup og salget af fyrværkeri. 

Sidst, men ikke mindst, så har hans arbejde for at få en kunstgræsbane til klubben, også båret frugt. Og ikke nok med, at klubben har lovet en fuld finansiering af banen, så er der også blev øremærket penge til andre nødvendige ting her i byen. 

Så for mig  (Frederik Bonnez, fodbold) er det et oplagt valg, og jeg kan ikke mindes nogen har fortjent denne pokal mere, end Tom Samsøe har netop i år. 

Derfor har fodbold indstillet dig til denne her årets idrætsudøver pris - håber du vil nyde, at den kommer til at står hjemme hos dig. For du er netop  med til at gøre en forskel i KHIF.

Liste over tidl. modtager

Jane Gamst er Årets Leder i KHIF 2017

Jane Gamst er Årets Leder i KHIF 2017

Jane har gennem de sidste seks år været en meget aktiv træner i KHIF Gymnastik.

I øjeblikket har hun holdene Cirkeltræning og Yoga, som fylder gymnastiksalen til bristepunktet med unge og voksne, som vil træne med Jane.

Hun møder altid op med masser af positiv energi, smittende humør og engagement. Ikke kun gymnasterne har glæde af Janes glade væsen; også bestyrelsen og de øvrige instruktører mærker engagementet og opbakningen, for Jane byder altid ind med hjælp, positive tilbagemeldinger og gode løsninger til udfordringerne, vi møder.

Hun fortjener derfor at blive anerkendt som Årets Leder 2017"

Liste over tidl. modtager 

Karsten Jenen & Lars M Andersen er Årets Idrætsudøver i KHIF 2017

Karsten Jensen & Lars M Andersen er Årets Idrætsudøver i KHIF 2017

Karsten og Lars træner fitness begge to på meget faste tidspunkter uge efter uge efter uge. 2-3 gange hver uge er de at finde i fitnesscentret. Udover at de selv træner er de altid meget hjælpsomme i fitnesscentret, hvis en anden udøver skulle have problemer eller spørgsmål til en maskine.

I forbindelse med at Fitness afdelingen indførte Kontrol i fitnesscentret sagde både Karsten og Lars ja til at hjælpe bestyrelsen. Så Karsten og Lars kan ses i fitnesscentret træne iført deres turkis T-shirts med OPSYN påtrykt på bagsiden.

Karsten og Lars er vores mest trofaste udøver i fitnesscentret samtidig med er de begge en kæmpe stor hjælp for bestyrelsen. At vi, som bestyrelse har sådan et par ekstra hjælpende hænder det vil vi meget gerne belønne i form af årets idrætsudøver. 

Liste over tidl. modtager 

Mikkel Madsen er Årets Idrætsudøver i KHIF 2016

Mikkel Madsen er Årets Idrætsudøver i KHIF 2016

Som holdspiller kan Mikkel fremstå meget diskret og tavs. Hans indflydelse på boldspillet og på de mennesker der er omkring ham er dog mere markant end hvad han giver udtryk for.

Som træner har jeg i overståede sæson lagt rigtig meget vægt på at man støtter hinanden på banen, i alle spillets facetter. Det er i lige netop dette aspekt at Mikkels kompetencer kommer til udtryk. Mikkel har fra første øjeblik af sæsonen været en af de mest hjælpsomme spillere på holdet.

Dette har betydet at de minutter Mikkel ikke har været på banen (de få minutter det nu drejer sig om) har medvirket i et dyk af holdets præstation, han leder med eksempel. Det er utroligt at en mand der har brændt så mange oplagte chancer bliver topscorer, men det vidner nok mest af alt om hans fantastiske målnæse.

Mikkel har i mange sæsoner haft ry for at få mange gule/røde kort, men i netop overståede sæson pådrog han sig ikke et eneste. Han er gået fra at være en habil spiller at have med på hold, til at være en af nøgleingredienserne i det offensive spil.

Jeg havde en frygt for om jeg kunne give Mikkel en så offensiv rolle og om hvorvidt han så stadig ville passe de defensive pligter, men når jeg kigger tilbage på sæsonen kan jeg ikke erindre at han på noget tidspunkt mistede disciplinen.

Derudover ser man ham aldrig gøre tingene halvt til træning, han kæmper altid med blod sved og tårer.

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Ole Stampe Jensen er Årets Leder i KHIF 2016.

Ole Stampe Jensen er Årets Leder i KHIF 2016.

Ole er med i bestyrelsen i tennis, er kasserer til ug, der ud over, gøre han et kæmpe stort arbejde for, at vedligeholde vores 3 dejlige tennisbaner så de fremstår pæne og velholdte en pryd for klubben.

Han er med til, at træne både børn og senior, og er rigtig god til, at lære fra sig en fornøjelse, at blive trænet af ham, og så ikke mindst, det at, han komme op i klubben næsten hver dag er guld værd så bliver der holdt øje med, om alting er som det skal være, vi har jo haft problemer hærværk og chikaner, så er det betryggende, at der er en som holder øje med klubben, nu tør jeg ikke nævne flere ting, der kunne jo være en som fik den tanke hvad fanden laver resten af klubben.

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Mikkel Buhl er Årets Idrætsudøver i KHIF 2015

Mikkel Buhl er Årets Idrætsudøver i KHIF 2015.

• Mikkel har været alvorligt skadet i lang tid, og dermed været væk fra fodboldbanen i over et år. Derfor har det været meget positivt, at Mikkel nu kan spille fodbold igen.

Han har trænet sig godt op, og hans tilbagekomst til holdet betød meget for både ham selv og holdet. Han er en vigtig spiller i det defensive, går altid forrest når der skal kæmpes, og har altid et godt humør.

Vi mener at Mikkel Buhl fortjener hæderen som Årets idrætsudøver på baggrund af hans lange hårde kamp for at komme tilbage på fodboldbanen med kammeraterne igen.

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Frank Nielsen er Årets Leder i KHIF 2015.

Frank Nielsen er Årets Leder i KHIF 2015.

• Frank er primus motor omkring vores U19 drengehold. Han er utroligt aktiv, og sørger for alt det praktiske omkring holdet. Han har blandt andet stået for arrangement af træningslejr og mange af de opgaver spillerne har udført for sponsorer.

Han er desuden medlem af seniorudvalget og er som sådan med i ledelsen af alt der hedder 11 mands fodbold i KHIF.
Frank kan man altid regne med når der skal arrangeres noget, om det så er fest eller praktiske arrangementer, så er han forrest i rækken.
Derfor vil man ikke kunne finde nogen der mere fortjent vil være berettiget til hæderen som årets leder i KHIF.

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Josephine Barløse er Årets Idrætsudøver i KHIF 2014

Josephine Barløse er Årets Idrætsudøver i KHIF 2014.

Josephine Barløse har på trods af hun kun er 21 år igennem en årrække været synonym med pige/kvinde fodbold i Kolt/Hasselager.

Hun er en spiller som modstanderne altid frygter og har ikke tal på hvor mange gange en træner fra en modstander efter en kamp har sagt at ”hende den lyshåret du har inde på midten, hun er godt nok dygtig”

Hun er en person som altid går forrest ved at være et super godt eksempel for resten af holdet at kopier.

På banen er hun en enorm vigtig spiller og en sand fornøjelse at iagttage. Hun er ikke en af de hurtigste spillere på holdet, hun score sjældent mål og det høre til sjældenhederne at hun dribler forbi en modstander. Men hun er en enorm intelligent spiller som læser spillet bedre end de fleste og så laver hun helt uhørt få fejl i løbet af en kamp. Hendes betydning for holdet ses med alt tydelighed når hun en sjælden gang ikke er med.

Uden for banen er Josephine det sociale omdrejnings punkt som altid sørge for tage sig af nye spillere og få dem til at føle sig godt tilpas.

Josephine har en helt unik glad og åben personlighed som smitter af på omgivelserne, som ringe i vandet hvor end hun befinder sig.

Når der skal laves sociale arrangementer er hun altid den første der melder sig til at hjælpe med planlægning, køre til Tyskland for at handle eller hvad der er nu er brug for.

Josephine skal til sommer til at læse enten i Odense eller Aalborg i et par år så at tildele hende prisen som årets idrætsudøver vil være en flot afsked og forhåbentlig på gensyn til en af de helt store klubpersonligheder i løbet de sidste mange år. Jeg kender i hvert fald ikke andre der vil have fortjent det mere.

Hans-Martin Lauesen, Træner Seniordamer

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Lars Viberg er Årets Leder i KHIF 2014

Lars Viberg er Årets Leder i KHIF 2014

Lars er måske "usynlig" men er der altid og altid villig til at hjælpe hvis der er behov for dette.

Han er træner/hjælpetræner m.m. (hvis der er hold der er i nød både for børne- og ungdomshold, indendørs el. udendørs), tøjvasker, rengøring af omklædningsrum/Fitness lokale, kridtmand i Hasselager, græsklipper, juletræssælger, kioskpasser, medhjælper i KHIF-Hallen og hvad ved jeg.

Han er klubmand med stort K, og han fortjener om nogen hæderen som Årets Leder i hele KHIF.

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Daniel Færgemand Laursen er Årets Idrætsudøver i KHIF 2013

Daniel Færgemand Laursen, er valgt som årets aktive idrætsudøver i KHIF.

Daniel er en seriøs spiller, der altid yder sit bedste til såvel træning som i kamp.
Han spreder med sit gode humør en god og positiv stemning blandt sine holdkammerater.

Daniel er altid utrolig konstruktiv i sin tilgang til tingene, og til sit hverv som anfører overfor sine kammerater.
Fra at have bestridt målmandsposten i flere år, har ham endvidere udviklet sig til en dygtig stregspiller (håndbold).

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Christoffer Lade er Årets Leder i KHIF 2013

Christoffer Lade, er valgt som årets leder i KHIF.

Christoffer er lige sådan en ung mand som klubben har brug for.
Han er aktiv i flere forskellige afdelinger, som træner/leder

Christoffer er ungdomstræner i Tennis, hvor han yder et stor stykke arbejde som børnetræner.
Christoffer er hjælpetræner i håndbold - hvor han indgår i trænerteamet, det træner U10 Drenge
Christoffer er endvidere håndboldafdelingens web-ansvarlige, med ansvar for afdelingens hjemmeside.
Derudover er Christoffer ungdomstræner i Fodbold - hvor han er i trænerteamet for U12 Drenge.

Christoffer er utrolig vellidt, har et godt humør, er utrolig positiv,venlig og imødekommende ung fyr, med en fantastisk tilgang til det at være ungdomstræner.
Han er meget ansvarsfuld og har påtaget sig sine opgaver med stor engagement.

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Mette Brandt Søndergaard er Årets Idrætsudøver i KHIF 2012

Mette Brandt Søndergaard, er valgt som årets aktive idrætsudøver i KHIF.

Et fodbold hold består af mange forskellige individer som i fællesskab udgør en samlet enhed.
På KoHBra kvindeholdet (Damesenior) har Mette i løbet af 2012 skilt sig så positivt ud fra resten af fællesskabet at det berettiger til en særlig anerkendelse.

Hun er en spiller der uden diskussion har talentet og indstillingen til et højere niveau end hvad vi kan tilbyde her i klubben, men som valgt barndomsklubben og det at spille med vennerne frem for at teste hvad evnerne rækker til på et højere niveau.

Hun har en sjælden evne til at sprede godt humør og få folk omkring sig til at føle sig godt tilpas.
Mette er en leder både på og uden for banen som går forrest ved at være et eksempel at følge men som heller ikke er bange for at sige et par ”sandheder” når det er nødvendigt.

Hun er en det virkelig lyser ud af hvor meget hun vil ”det” og som er villig til at ofre meget på holdet og fodboldens vegne.

I et rigtig svært efterår hvor vi var meget hårdt ramt af skader til mange af vores normale stamspillere var Mette sammen med holdets anfører (Andrea Lund) med til at bære og holde sammen på hele holdet og være en, de helt unge og urutinerede spillere som noget før planlagt måtte rykkes op på Jyllandsserie holdet, kunne støtte sig op ad.

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Susanne Kjær er Årets Leder i KHIF 2012

Susanne Kjær er valgt som Årets leder i KHIF.

Susanne er i bestyrelsen i KHIF-Hallen, hvor hun bl. a. har været primus motor i forhold til at få hallen forskønnet.

Desuden er hun aktiv i Fitness-afdelingen hvor hun både er med i det organisatoriske arbejde omkring afdelingen og instruktør.
Hun har været med hele vejen i klubhusprojektet, og har kæmpet hårdt for at få Fitness projektet sat igang, i den gamle "Pelsbo", så folk kan se at der kommer noget konkret ud af arbejdet.

I det hele taget skal der helst komme noget konkret ud af det for at Susanne trives med de opgaver hun arbejder for. Tålmodighed er nok ikke en af hendes mest udprægede egenskaber, men det er også utroligt vigtigt at der bliver trykket lidt på, for at der kommer gang i sagerne.

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Casper Manø er Årets Idrætsudøver i KHIF 2011

Casper er indbegrebet af en KHIF´er. Han har spillet fodbold i KHIF siden han kunne stavre fra Koltvej og op på fodboldbanerne. Casper har altid været en spiller der er gået forrest på banen, og været en god kammerat udenfor banen.

Casper blev rykket op som seniorspiller 2 år før tid, og har lige siden været fast mand på 1. holdet. Hans betydning på banen er enorm. Spillemæssigt magter han såvel forsvar som midtbane og angreb. Han er desuden frygtet som en hårdtskydende og præcis frisparksskytte.

På banen går han desuden altid forrest med en god fight, og er en stærk støtte for holdkammeraterne. Især i efteråret 2011 hvor 1. holdet måtte kæmpe hårdt for pladsen i serie 2, var der hårdt brug for Caspers egenskaber såvel på banen som indpisker, som udenfor banen som samlende figur i forbindelse med sociale sammenkomster.

Casper er desuden en af dem der lever op til seniorafdelingens kodeks for god opførsel. Casper kan godt løbe ind i et gult kort for kontant spil ind i mellem, men kort for brok får han ikke. Det er sjældent at møde Casper i dårligt humør. Han er altid god for en frisk bemærkning – med mindre hans hold lige har tabt. Casper spiller nemlig for at vinde.

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Spætter er Årets Leder i KHIF 2011

Jens Peter Nielsen – Spætter – har i årevis været en enorm aktiv for KHIF og fodboldafdelingen især. I mange år har han været aktiv som formand. Dette hverv er lagt på hylden, så skulle man tro han var trådt lidt tilbage. Men det passer slet ikke. Spætter har stadig fingrene i enormt mange tiltag, som holder klubben aktiv og i udvikling.

Han er enormt aktiv i alt arbejde omkring det nye byggeri (klubhusudvalget) og er også med i bestyrelsen Århus Fodbold Forum og ikke mindst primus motor i vores nye succesfulde seniorudvalg.

Med seniorudvalget har vi i år forsøgt at skabe en ny linie i herreseniorafdelingen, som gør det bedre og sjovere at være spiller, at gør det nemmere at være træner og gør det mere indbringende for klubben at have seniorspillere. I alt beskedenhed mener vi det er lykkes særdeles godt.

Næste år udvider vi vores arbejde til også at omfatte U15, U17 og U19 spillere. I dette udvalg er Spætter den ubestridte formand, forgangsmand og primus motor. Han arrangerer, koordinerer og samler, ved at skrive referater, indkald til møder osv. Uden Spætter med hans energi, engagement og handel-og gennemslagskraft ville udvalget ikke nær have samme virkning.

Spætter er god til at hverve folk til at deltage i opgaver. Han er opmærksom på andre. Han roser og anerkender offentligt de personer, der yder en indsats for klubben. Det har ofte været ham, der indstiller andre til priser og anerkendelser.

Liste over tidl. modtager
https://kolt-hasselager-if.dk/assets/doc_5042/26795052e03c98db4564d5f860bde02d.pdf

Medlemskøb (Tøj)

Brugernavn: KHIF
Password: KHIF123

"SuperBrugsen Kolt Park"

KHIF Kunstgræs project 
"SuperBrugsen Kolt Park"

Facebook: KHIF

 Ny tilbygning
Fitness-lokale

 

Mange billeder