Fælles sponsorudvalg

svenderikhejl@gmail.com

KHIF hovedafdelingens sponsorudvalg

Formålsparagraf:

Store sponsorater til gavn for hele klubben skal indgås via det fælles sponsorudvalg. Store sponsorater defineres som udgangspunkt med en beløbsgrænse over 25.000 kr. Dog kan dette fraviges, hvis sponsoratet er en del af en større, specifik indsats/opgave i den enkelte afdeling

De enkelte afdelinger kan selvstændigt indgå konkrete sponsorater, som er målrettet den enkelte afdeling. Her kan nævnes sponsorater til spilletøj, reklameskilte, bandereklamer o.l. Det er vigtigt, at medlemmerne holder hinanden orienteret om, hvilke virksomheder man har kontaktet, så disse ikke løbes på dørene af 3-4 forskellige afdelinger.

Der er dog intet til hinder for, at f.eks. fitness kan kontakte én af fodbolds sponsorer, så længe man gør opmærksom på, at man er klar over at firmaet allerede sponsorer en anden af klubbens afdelinger.