Klubmesterskab 2019

Nedenfor er telefonliste over deltagerne i klubmesterskabet og puljerne. Deltagerne aftaler selv indbyrdes hvornår kampene spilles, men husk at alle puljekampe skal være afviklet inden den første uge i august.

Tilmelding til klubmesterskab 2019

Så er der hængt tilmeldingslister til klubmesterskaber op i klubhuset. Skynd jer at tilmelde jer til årets klubturnering!

Finaler i klubturnering - resultater

Herresingle C-række: Rudi - Mogens 7-5 6-2

Herresingle B-række: Morten - Jacob 6-4 6-0

Herresingle A-række (klubmesterskab): Simon - Niels 6-0 6-3

Klubmesterskab 2018

Puljerne til årets klubmesterskab er nu klar. Der er i år både A, B og C række i herresingle. Der er en herredoublerække. Til gengæld har det ikke været muligt at lave en damerække i år.

Deltagerne er selv ansvarlige for at arrangere kampene (se vedhæftede dokument med tlf nr). Det henstilles at man sørger for højst at mangle én puljekamp ved udgangen af juni måned, således at puljerne kan afsluttes tids nok til at afvikle eventuelle semifinaler inden der er finaledag d. 25/8, hvor alle finaler spilles.

Facebook: Tennis

Ny tilbygning