Indmeldelse KHIF-Fitness

Indmeldelsesgebyr:
Alle nye medlemmer betaler gebyr på kr. 100,- (bl.a. til personlig nøglebrik) der ikke refunderes ved udmeldelse.

Nøglebrikken er personlig, og misbrug kan medføre bortvisning.
Kun personer med aktiv nøglebrik har adgang til lokalet.
Mister man sin personlige nøglebrik kan ny købes for kr. 100,-

Aldersgrænse: Minimum 15 år
Manglende betaling af kontingent betragtes som udmelding.
(Holder man en kort pause fra KHIF-Fitness, efter en kontingentperiode, skal der IKKE betales indmeldelsesgebyr igen ved ny kontingentperiode - Evt. spørgsmål, kontakt os venligst pr. mail: khif@khif.info)

Husk at sikre dig, at der er en instruktør til stede ved din første træningstime.
Kontakt venligst en instruktør og aftal en tid. Se under menupunkt "Instruktører".

Kontingentperioder:
3 mdr.s medlemskab kr. 450,-
6 mdr.s medlemskab kr. 750,-
(Tilbud: Senior 60+ hverdage, man. til fre. kl. 09:00-13:00 - kr. 300,-/ 3 mdr.)

Der indbetales kr. 100,- (indmeldelsesgebyr) + kontingentperiode (3 el. 6 mdr.)

KHIF-Fitness ordensregler skal overholdes - se dem på hjemmesiden eller på opslag i lokalet.
HUSK derfor bl.a. håndvægte, løse vægtskiver, vægtstænger og andre rekvisitter bedes venligst sættes på plads efter brug, inden man forlader lokalet.

Betaling:
Beløbet overføres til vor bank-konto i vestjyskBANK: 7739 - 1576277 med oplysning af navn eller via MobilePay: 70466.

Når overførslen er registreret fremsendes pr. mail  "Bruger login"  til vores booking-system.

Brugernavn oplyses i velkomst-mail.
Adgangskode skal du selv vælge via hjemmesiden

Klad hjemmesiden www.kolt-hasselager-if.dk og tryk på den grønne knap "Log ind" og efterfølgende "Har du glemt din adgangskode - klik her", nu kommer du til Bruger Login, her indtaster du din mail-adresse og du får efterfølgende en mail. Klik på linket i mailen og følg instrukserne.
Bemærk at brugernavn/adgangskoden skelner mellem store og små bogstaver og tal, når du skal logge ind - adgangskode kan altid ændres efter eget ønske.

Nøglebrik:
Der udleveres personlig nøglebrik, når en af KHIF-instruktør har gennengået og instrueret i brug af maskiner og udstyr, og efter registreret kontingentbetaling, som SKAL bruges for at få adgang til KHIF-Fitness.

Nøglebrikken er aktiv i forhold til medlemskab - og bliver automatisk inaktiv ved udløb.
(Du modtager en mail/reminder ca. en uge før udløb af medlemskab).

Bad:
Mulighed for bad i omklædningsbygningen (Koltvej 45B).
(Følg vejledningen i Fitness-lokalet.)

Centret er lukket 24/12 og 31/12.

KHIF's: Persondata-oplysninger

Tjek venligst at e-mail er korrekt indtastet inden du/I trykker på "Send-knappen"
Du modtager en mail med nedenstående oplysninger i din mailbox - hvis du ikke kan se den, venligst tjek om den ligger i uønsket post.

Kontrolfelter

Kontrolfelter

Undlad at udfylde dette felt - tak!

Indtast årstallet for i år

Indmeldelse KHIF-Fitness