KHIF sælger juletræer i Kolt (v/SuperBrugsen, Kolt Østervej 37) og Hasselager (v/KHIF-Klubhus, Koltvej 45A) mere info ....  

Årskalender

Vi starter normalt sæsonen op slut marts/start april og kører indtil engang i oktober hvor der er træningsture tirsdag og torsdag. Ud over dette forsøger vi at lave forskellige arrangementer i løbet af sæsonen. Disse vil altid blive slået op så man har mulighed for at tilmelde sig disse ture. Vi har nogle faste ture som vi allerede nu enten har eller vil lave en tradition for, hvilke er:

A. første torsdag i måneden som en ”social ride” med afslutning i klublokalet
B.Tartelet-turen” dækker over en cykeltur til Cafe Alrø med indtagelse af en tartelet. Turen foregår typisk tredje søndag i august.
C.Samsø-turen” der foregår en lørdag eller søndag i juni måned.
D.Sæsonstart” ultimo marts/primo april, hvor vi tager årets første officielle tur som ”social ride” og slutter af i klublokalet og drøfter ønsker, planer og forventninger til den kommende sæson.
E.Sommerferie” sidste tirsdag/torsdag i juni med en ”social ride” tur der sluttes af ved/i klubhuset hvor vi ønsker hinanden god sommerferie.
F.sæsonafslutning”/”årsmøde” i oktober startende med ”social ride” og afsluttes med afholdelse af ”generalforsamling” og opsamling på den afsluttede sæson.
G.Nytårsturen” foregår typisk en søndag i slutningen af december, hvor vi efter en cykeltur ønsker hinanden godt nytår over en øl eller to i klublokalet.

Ud over disse punkter vil vi i årets løb tilstræbe at lave nogle arrangementer som f.eks. cykelløb på TV kombineret med lidt grill og øl/vand i klublokalet, ture til nogle udvalgte destinationer, mekaniker aften eller hvad vi nu kan finde på.

Medlemskøb (Tøj)

Brugernavn: KHIF
Password: KHIF123

"SuperBrugsen Kolt Park"

KHIF Kunstgræs project 
"SuperBrugsen Kolt Park"

Køb juletræ hos KHIF.

Lørdage og søndage
1.-4. advent før jul
10:00 - 15:00

Hasselager: v/Hallen
Kolt: v/SuperBrugsen

Facebook: KHC Motionscykling

Facebook: KHIF

 Ny tilbygning
Fitness-lokale

 

Mange billeder