KHIF sælger juletræer i Kolt (v/SuperBrugsen, Kolt Østervej 37) og Hasselager (v/KHIF-Klubhus, Koltvej 45A) mere info ....  

Om Kolt-Hasselager Cykling

Vi er en lille hyggelig motionscykelklub beliggende i Kolt-Hasselager. Klubben startede i 2016 ved at en lille gruppe fandt sammen om at cykle et par gange om ugen. I efteråret 2020 blev klubben stiftet som en afdeling af Kolt-Hasselager Idrætsforening (KHIF).

Vi er en motionsklub for landevejscykling, hvor alle over 18 år kan deltage. Du skal dog kunne køre 30-50 km. I rimeligt tempo, eller hurtigt trænes op til det.

Vi er altid åbne overfor nye medlemmer og tilbyder nogle uforpligtende ture (2-3 stykker) med os for at prøve os af og finde ud af om klubben er noget for dig.

Der er plads til alle der vil cykle med og inden hver træningstur opdeler vi i hold efter niveau.
Vi har haft to medlemmer på DGI’s holdkaptajn kursus for at sikre vi har ordentlig fokus på træning og sikkerhed når vi er på landevejen.

Vi vægter vores sociale sammenhold højt og der vil være forskellige arrangementer, hvor både cykling og klubånd vil indgå. Dette kan f.eks. være længere ture hvor vi cykler t/r til et mål og det kan være nogle klubaftener med forskelligt indhold. Den første torsdag i måneden køres der en kortere tur, hvorefter vi slutter af i klublokalet og får lidt socialt samvær. Dette vil være en oplagt dag for nye at deltage for at prøve klubben lidt af og lære os at kende på en anden måde end på landevejen.

Medlemskøb (Tøj)

Brugernavn: KHIF
Password: KHIF123

"SuperBrugsen Kolt Park"

KHIF Kunstgræs project 
"SuperBrugsen Kolt Park"

Køb juletræ hos KHIF.

Lørdage og søndage
1.-4. advent før jul
10:00 - 15:00

Hasselager: v/Hallen
Kolt: v/SuperBrugsen

Facebook: KHC Motionscykling

Facebook: KHIF

 Ny tilbygning
Fitness-lokale

 

Mange billeder